Kartoffelpandekage - Rösti

Ingredienser:

  • 3/4 kg store kartofler
  • 1-2 løg
  • evt. friske krydderurter
  • 1-2 spsk. olivenolie
  • Salt, peber

Tips:

Det er lækkert med knust hvidløg i.
Server skåret ud i trekanter.

Sådan gør du:

Kartoflerne skrælles og rives groft på et rivejern.
Tryk dem fri for væde og bland dem i en skål med revet løg,
salt og peber og evt. hakkede krydderurter.
Læg kartoffelmassen på en varm teflonpande med olivenolie
og pres den godt sammen.
Skru lidt ned for varmen og lad kartoffelpandekagen stege gylden.
Vend den ved hjælp af et grydelåg eller over på en anden pande,
der har samme størrelse, og lad den blive gylden på den anden side.
Steges ca. 15 min. ved middelvarme på hver side, alt efter tykkelse.

Tilbage til indholdsfortegnelse